Palvelemme
ma-pe 8 - 17
la 9 - 14

Topeeka 62
61800 Kauhajoki
(katso kartta)

Puh. 010 239 6600
Fax. 06 231 5544

myynti@luksel.fi
 

 

 

VÄRISILMÄ OSAA MAALIT

Meiltä saat kaikki maalaustyöhön tarvitsemasi: Oikeat tuotteet, työvälineet ja neuvot. Värisilmällä on oma, laadukas maalisarja. Sen tuotekehittelyn perustana on ollut Värisilmä-kauppiaiden pitkän linjan maalialan kokemus ja asiakaspalaute. Kaikki Värisilmä-maalit ovat tunnettujen kotimaisten tehtaiden toimittamia.

 

VÄRISILMÄ-SISÄMAALIT

VÄRISILMÄ KATTOMAALI 3

Täyshimmeä, vesiohenteinen, liuotteeton, erittäin peittävä kattomaali kuiviin sisätiloihin. Valkoinen perusmaali, sävytettävissä (vain vaaleat sävyt). Sopii sekä uusien ja että aiemmin maalattujen sisäkattojen maalaukseen sekä seinien pohjamaalaukseen.
VÄRISILMÄ SEINÄMAALI 7
Vesiohenteinen, liuotteeton maali kuivien sisätilojen maalaukseen. Perusmaalit 1 ja 3, voidaan sävyttää kaikkiin karttasävyihin. Kiiltoaste himmeä. Sopii uusien ja ennen maalattujen sisäseinien maalaukseen esimerkiksi makuu- ja olohuoneissa, kun halutaan himmeä, kestävä pinta.
VÄRISILMÄ 20 SUPERVesiohenteinen, liuotteeton sisämaali. Kiiltoaste puolihimmeä. Perusmaalit A ja C, voidaan sävyttää kaikkiin sävyihin. Sopii uusien ja ennen maalattujen seinien maalaukseen esimerkiksi keittiössä ja lastenhuoneessa. Pesunkestävä ja erittäin luja pinta. Kuivuu nopeasti, hyvä ja kevyt työstää

VÄRISILMÄ SOINTU

Pesunkestävä vesiohenteinen täyshimmeä akrylaattimaali, joka kestää vettä ja hankausta. Himmeä maali luo rauhallisen pinnan ja tuo värit parhaiten esiin. Perusmaalit A ja C, voidaan sävyttää tuhansiin eri värikarttojen sävyihin. Toimii erittäin hyvin myös keittiössä, kodinhoitohuoneessa ja tuulikaapissa.

VÄRISILMÄ PREMIUM

Vesiohenteinen puolihimmeä sisämaali todella kovaan käyttöön. Perusmaalit A ja C, voidaan sävyttää kaikkiin karttasävyihin. Soveltuu kosteisiin tiloihin ja kestää hyvin pesua ja kulutusta esimerkiksi suihkutiloissa. Maalilla on huippuluokan pesunkestävyys ja vesirasituksen kesto. Sisältää homeeneston. Erinomainen tartunta myös vaikeille pinnoille.

VÄRISILMÄ PANEELILAKKA

Vesiohenteinen, kellastumaton,
UV-suojattu akryylilakka. Paneelilakka soveltuu sisätilojen paneeli- ja kattopinnoille. Lakka suojaa paneelipinnat kauniisti mutta kestävästi. Sävyttömänä tai haluamallasi kuultosävyllä. Valittavanasi kymmeniä eri värivaihtoehtoja.

 

Värisilmästä saat myös muut merkkituotteet.
Valmistajien omilta kotisivuilta löydät
paljon hyödyllistä tietoa.
 

tikkurila teknos

Meiltä nyt myös Uutuustuote 

TAIKA STARDUST

           

 

 

 

 

   
     

 

 

 

 

 

 

 


ME VAADIMME MYYJILTÄMME VÄHÄN ENEMMÄN