Maalit

Maalit

Lukselin valikoimista löytyy oikea maali kaikille kodin pinnoille.

Maalaatpa sitten mitä tahansa - ulkona tai sisällä. Meiltä löydät oikeat tuotteet ja välineet työhösi.

UUTUUKSIA

Saimme uuden Tikkurilan väristudion liikkeeseemme. Näytillä kaikki uudet värikartat ja nyt myös aidot pintamallit tuotteista. Kannattaa tulla tutustumaan.

Otimme varastoomme myös kattavan setin V33 kaakelimaaleja. Hyvät harmaan sävyt sekä seinä-, että lattiamaaleista. Löytyy myös esikäsittelyaine, jolla voit varmistaa tartunnan. Poikkea katsomaan. Linkki Colornovan sivuille alla.

Dekotuotteen valikomasta löydät mikrosementtiä, suojalakat, struktuuripinnoitteita ja efektimaaleja. Tuotteet toimitusmyyntinä. Sivun alalaidassa linkki toimittajan sivuille. Metallihohtoefektit kannattaa tulla katsomaan meille värikartoilta. Niitä ei koneen ruutu voi toistaa. Italialaisen Novacolorin tuotteet ovat todella näyttäviä ja yksilöllisiä.

Osmo Color öljyvaha punaruskea

Meiltä saat Värisilmän oman laadukkaan ja kotimaisen sisämaalisarjan lisäksi myös huippusuositut kalkkimaalit Vintron valikoimasta. Paljon uutuusvärejä heti mukaan, ja edullinen pikkupurkki peittää jopa 2m2. Vanhoja kalusteita ei aina tarvitse pilkkoa polttopuiksi, vaan niille voi antaa uuden elämän.
Hyllyssämme myös Osmo Color vahat ja öljyvahat.
Tuotteet saunaan ja märkätiloihin, lattialakat, tehostemaalit, kuullotteet ja paljon muuta.
Kaikkea ei voi tähän listata, mutta alla on linkkejä, joiden kautta voit tutkia saatavilla olevaa valikoimaa. Ja tule käymään, soita 010-2396600,  tai ota yhteyttä tästä..

Tikkurila                                 Teknos
Osmo Color                            Värisilmä
Dekotuote                               Colornova